Οι προσευχές μπορούν να κάνουν την διαφορά

Ένας ιρανός Χριστιανός μας ενημέρωσε ότι οι προσευχές μας είναι «ένα όμορφο δώρο για τους αδελφούς και τις αδελφές σας στο Ιράν», γράφει σε ενημερωτικό της δελτίο η χριστιανική οργάνωση Christian Solidarity Worldwide, όταν έλαβαν την προηγούμενη εβδομάδα νέα για ξέσπασμα COVID-19 στη φυλακή του Έβιν, στο Ιράν, όπου ο Πάστορας Νανταρχάνι και αρκετοί άλλοι Χριστιανοί φυλακίζονται μαζί με αρκετούς πολιτικούς κρατουμένους.

Ο Yasser Mosayebzadeh, ένας από τους 12 κρατούμενους στο θάλαμο 8 που ήταν θετικός για το COVID-19 αναφέρεται ότι είναι σοβαρά άρρωστος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Nasser Navard Goltape και Saheb Fadaie παρουσίασαν συμπτώματα COVID-19, αλλά, σύμφωνα με τις πηγές της οργάνωσης, δεν έχουν δοκιμαστεί θετικά. Ο πάστορας Nadarkhani, ο οποίος φυλακίζεται επίσης στο θάλαμο 8, πιστεύεται ότι δεν εμφανίζει συμπτώματα, αλλά κινδυνεύει, δεδομένου των κρουσμάτων στον θάλαμο αυτό. Δεν είναι σαφές εάν έχει ελεγχθεί ή όχι.

Ο θάλαμος 8 είναι υπερβολικά γεμάτος, με ανεπαρκή ιατρική περίθαλψη. Δεν είναι δυνατή η κοινωνική απομάκρυνση και έχουν ληφθεί ανεπαρκή μέτρα προστασίας από τις αρχές των φυλακών. Δέκα άλλοι χριστιανοί κρατούμενοι κρατούνται σε άλλους θαλάμους της φυλακής, αλλά μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει αναφερθεί ότι είχε αδιαθεσία ή έχει δοκιμαστεί θετικά.

Προσευχηθείτε μαζί μας:

  • Για πλήρη θεραπεία για τον Yasser Mosayebzadeh που είναι σοβαρά άρρωστος με COVID-19, και για τους Nasser Navard Goltape και Saheb Fadaie, που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν δείξει συμπτώματα COVID-19.

  • Για τον πάστορα Nadarkhani που πιστεύεται ότι δεν εμφανίζει συμπτώματα, αλλά παραμένει σε κίνδυνο λόγω του υπερπληθυσμού του θαλάμου και της έλλειψης προστατευτικών μέτρων εκεί.

  • Για την προστασία των άλλων χριστιανών και πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται σε διαφορετικούς θαλάμους της φυλακής Evin.

  • Ώστε οι ιρανικές αρχές να απελευθέρώσουν όλους τους κρατουμένους συνείδησης και να τερματίσουν την εκστρατεία παρενόχλησης που στοχεύει τη χριστιανική κοινότητα.

Οι προσευχές μας κάνουν τη διαφορά.

Δείτε και άλλη σχετική ανάρτηση εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Η Ινδία που ξέραμε χάνεται γρήγορα», σχολιάζει χριστιανός επίσκοπος το viral βίντεο που έχει προκαλέσει οργή

Κωνσταντίνος Μεταλληνός

Παράδοξα της πίστης