Η Αίγυπτος έχει ανάγκη τις προσευχές μας

Ο διάσημος ινδικής καταγωγής απολογητής-ευαγγελιστής Δρ Ράβι Ζαχαρίας (Ravi Zacharias) απευθύνει επείγον μήνυμα στους χριστιανούς του κόσμου:

Είμαι βέβαιος ότι παρακολουθείτε στις ειδήσεις τι συμβαίνει στην Αίγυπτο. Λίγοι είναι πρόθυμοι να πουν την αλήθεια. Λάβαμε μια πολύ δραματική επιστολή από τον συνάδελφό μας εκεί. Είναι οδυνηρά αυτά που διαβάζουμε. Η παρατεταμένη πολιτική στασιμότητα και η βιαιότητα αυτών που απλά κάνουν "sit-in" δημιουργούν εκρηκτικές καταστάσεις. Πώς μπορούν αυτοί που καταστρέφοντας τη χώρα τους, σκοτώνοντας συμπατριώτες τους και δολοφονώντας συστηματικά μέλη των μειονοτήτων να εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι είναι υπέρ της δημοκρατίας; Η τραγωδία ξεπερνάει κάθε περιγραφή.

Παρακαλώ, να προσεύχεσθε για την Αίγυπτο. Προσεύχεσθε για τους ανθρώπους που ζουν εκεί. Είναι ο τόπος που κάποτε είχε γίνει καταφύγιο για τον Κύριό μας. Τώρα κατάντησε αρένα σφαγής και μίσους. Προσεύχεσθε για την ειρήνη στη χώρα, οι αντιτιθέμενες παρατάξεις να δεχτούν να μιλήσουν μεταξύ τους γεφυρώνοντας - για χάρη των παιδιών τους - το χάσμα που τους χωρίζει. Για σοφία στους κυβερνώντες και τις δυνάμεις ασφαλείας, καθώς αντιμετωπίζουν την κρίση. Για τους διεθνείς ηγέτες να έχουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και να πάρουν σοφές αποφάσεις. Για προστασία των χριστιανών στη χώρα. Για να λάμψει το μήνυμα του Ευαγγελίου μέσα στο σκοτάδι έτσι ώστε καρδιές και νοοτροπίες να αλλάξουν.

Πολλοί άνθρωποι κακοποιούνται και τρομοκρατούνται. Σας παρακαλώ, προσεύχεσθε για την Αίγυπτο. Μόνο ο Θεός είναι σε θέση να αλλάξει την κατάσταση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Η Ινδία που ξέραμε χάνεται γρήγορα», σχολιάζει χριστιανός επίσκοπος το viral βίντεο που έχει προκαλέσει οργή

Κωνσταντίνος Μεταλληνός

Παράδοξα της πίστης